Harvesting fiber hemp | Claas Xerion 4000 | Vezelhennep oogst | DunAgro

[ad_1]
Vezelhennep oogsten met een aangepaste Claas Xerion 4000 VC van DunAgro uit Oude Pekela. Dun Agro bouwde in 2014 twee Claas Xerion trekkers om tot een maai- strippercombinatie voor vezelhennep. De machine, scheidt het eiwit rijke loof van de stengel en verzameld het in een bunker achter op de machine. Dit wordt gebruikt als veevoer. De vezel rijke stengels blijven op het land achter om te rotten waarna ze worden in pakken worden geperst om vervolgens te worden verwerkt tot composietmaterialen zoals deurpanelen in auto’s of isolatiemateriaal.

Harvesting fiber hemp applying a converted Claas Xerion 4000 VC from DunAgro of Oude Pekela, The Netherlands. This machine separates the protein wealthy leaves type the fiber wealthy stems in one particular pass. The leaves go to be processed and dried and can be utilized as supplementary cattle feed. The stems are left on the ground and soon after a course of action of rotting, the stems are baled and processed and can be utilized in the textile industrie or for composite supplies in the vehicle sector.

Industrie Hanf ernten mit eine umgebauten Claas Xerion 4000 von DunAgro aus Oude Pekela, Die Niederlande.

Thanks for watching!

Facebook:

Disclaimer: The content material on my YouTube channel cannot be downloaded, published, edited or utilized with no my permission considering the fact that it is protected by copyright.
[ad_2]

Latest posts